Mamma

När min mamma var tonåring var hon med om en trafikolycka. Hon blev förlamad i vänster arm, ben och allt annat på hennes vänstersida. För ungefär 10 år sedan var hon med om ännu en lycka. Hon förstörde sitt högra knä och läkarna lyckades bygga ihop en ny knäled åt henne. Hon satt i rullstol väldigt många månader men nu kan hon gå. Men det är allt. Hon kan inte springa, hon kan bara använda en arm. Därför kan hon inte motionera och träna mycket vilket har lett till att hon är överviktig. Hon kan inte heller göra mycket på egen hand så jag blir ofta hennes "andra hand".

Hon har också alkoholproblem. Absolut inte lika mycket som pappa, men hon dricker på tok för mycket sprit. Mest vin och öl, men annat förekommer också. Medan hon dricker en hel flaska vin (1 liter) för sig själv en kväll dricker pappa en hel vinbox (3 liter) ensam en kväll. Jag önskar bara att spriten kunde försvinna...

Kommentarer
Postat av: störd barndom

Hej! du skriver jätte bra! kul att du ocå vågar skriva om det som inte många vågar göra. skriv av dig allt. Det gör nytta för dig och din själ. varma kramar till dig!:))

2010-09-25 @ 15:49:55
URL: http://stordbarndom.blogg.se.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0